bild på choklad som Primafila säljer
Kaffekopp
Bilder från kaffebaren

Kaffebönor

- hos oss får du välja

Primafila erbjuder flera olika premium blandningar från olika rosterier i Italien och världen. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda högsta och bästa kvalitet. Kaffe är en fantastisk produkt som har över 800 smaker och aromer i sig, baristan är den sista i hela ledet som gör att kaffet till sitt rätta. Kaffe är som vilken kvalietsprodukt som helst, en produkt som måste behandlas med omsorg och fingertopskänsla.

Il Bar
Espressobaren erbjuder alltid flera olika rostningar som kan avnjutas på plats. Vi har fem Mazzer Superjolly kvarnar som maler kaffet färskt till varje espresso.

Miscelas e Vendita
Vi har lösviktsförsäljning av espressokaffe där du kan köpa det kaffe som passar dig bäst. Har du inte en kvarn, hjälper vi dig med malningen. Oavsett om du önskar brygg, moka eller espressomalning. Se gärna webshopen wwww.worldofbarista.com för bra espressokvarnar och espressotillbehör för hemmet.
Worldofbarista.com - Shopen för kaffeälskare. Av baristor för baristor.

CaffedeldogePrimafila
GrinderPrimafila
CaffedeldogePrimafila

Fika på jobbet
Vill du ha bättre kaffe på jobbet? Vi har fått höra många skräckhistorier om kaffet på jobbet. Att ha högkvalitativt kaffe på jobbet är oerhört viktigt för alla medarbetare samt visar era kunder att ni bryr er hela vägen, ända in till fikarummet. Vi kan hjälpa er att hitta högkvalitativt kaffe samt proffsmaskiner för er och ert företag, och hjälper även med finansiering. > Vi levererar högkvalitativt kaffe samt har fullt sortiment av proffsmaskiner. Hör gärna av er för en offert.

Besöksadress: Upplandsgatan 16 - Har du frågor eller idéer? info@primafila.se